KleurwedstrijdenKleurplatenBouwplatenPuzzelsVoorleesverhaaltjesPeutersLerenKleurmachinesKleurgedichtjesKleurkalendersKaartje sturenEigen tekstOnline kleuren

 
 

Op vakantie met Ko en Kiki?

Doe mee met de nieuwe kleurwedstrijd en maak kans op leuke en stoere prijzen!

Inmiddels hebben jullie kennis kunnen maken met de twee grote konijnenvriendjes van KidsWorld: Ko en Kiki. Op vakantie in één van de KidsWorld hotels kun je samen met Ko en Kiki een onvergetelijke tijd beleven! Van knutselen, schminken en spelletjes spelen in de Kinderclubs tot dansen in de minidisco, eten aan je eigen kinderbuffet en stoere activiteiten op het strand en bij de zwembaden; Ko en Kiki doen met je mee!



Wil jij samen met je familie naar zo'n leuk KidsWorld hotel? Klik dan hier om de gratis GoBest KidsWorld brochure te bestellen. Daarin staat alles over de KidsWorld hotels, de supergrote waterparken waar je de hele dag in kan spelen en natuurlijk de stoere gratis KidsWorld Clubs met Ko en Kiki. Ontdek de KidsWorld van GoBest!



En terwijl jij met Ko en Kiki, de Nederlandse begeleiders in de KidsWorld Club en met jouw nieuwe vakantievriendjes spannende avonturen beleeft, hoeven papa en mama zich geen zorgen te maken en kunnen ze even heerlijk ontspannen. Wil jij graag naar een KidsWorld hotel op vakantie? Doe dan snel mee aan de kleurwedstrijd en maak kans op een heuse reischeque t.w.v. € 250,-!

 

Kijk ook nog even op onze website www.gobest.nl, daar kun je de KidsWorld brochure bestellen waarin alles staat over de KidsWorld hotels, de supergrote waterparken waar je de hele dag in kan spelen en natuurlijk de stoere gratis KidsWorld Clubs met Ko en Kiki. Bovendien kun je in het GoBest Filmtheater nog een leuk 'Ko en Kiki op vakantie' filmpje bekijken en het stoere spel bommetje springen met Ko en Kiki spelen!
 



 

Doe mee met de kleurwedstrijd en win:

Hoofdprijs: reischeque van € 250,- voor een vakantie naar een
KidsWorld hotel naar keuze




Extra prijzen:


10 x KidsWorld cap
 
5x Ko en Kiki knuffels
 

  Print 1 van de 10 kleurplaten uit en kleur deze zo mooi als je kan in. Vul alle gegevens op de kleurplaat in en stuur jouw kunstwerk GRATIS voor 9 april 2007 op naar:

GoBest
t.a.v. kleurwedstrijd
Antwoordnummer 45523
1040 WD Amsterdam

Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 11Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 12Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 13
Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 14Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 15Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 16
Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 17Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 18Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 19
Klik hier voor de kleurplaat van Go Best - Kidsworld Kleurplaat 20
 

 

  Voorwaarden deelname kleurwedstrijd:

Winnaars worden per email bekend gemaakt. Emailadres wordt in nieuwsbrief bestand van GoBest opgenomen. Cheque is een jaar geldig en niet inwisselbaar tegen geld.