Hallo ik ben Sjef van Unicef!

Deze maand kan jij meedoen aan de kleurwedstrijd van Kids United, de club van Unicef. Unicef helpt kinderen in arme landen. Met eten, water en medicijnen. We zijn er voor alle kinderen in de wereld, want alle kinderen hebben recht op een goed leven. Dus… pak je stift, kleurpotlood of verfkwast en kleur de mooiste kleurplaat van de wereld! En maak kans op mooie prijzen!

Hoofdprijs

Een week GRATIS kamperen op de Sprookjescamping met je familie*.
Waar kinderdromen werkelijkheid worden!



*max. 4 personen, periode in overleg

Andere superleuke prijzen uit de Unicef collectie:

Naar de Unicef-shop.
Unicef Wereldspel
Naar de Unicef-shop.
Lees over kinderen in de hele wereld, van Nederland, Zuid Afrika tot India!
Naar de Unicef-shop.
Kleurset Madagaskar
Naar de Unicef-shop.
Unicef Dierenmagneetjes

Kids United t-shirts

Wat moet je doen?

Kies een kleurplaat, print 'm uit en probeer deze zo mooi mogelijk in te kleuren. Stuur je kleurplaat voor 10 mei op naar: Unicef, Kids United, antwoordnummer 10650, 2500 WB Den Haag. De uitslag staat vanaf 15 mei op www.kidsunited.nl Vergeet niet je naam en adres op de kleurplaat in te vullen.

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor de kleurplaat

Klik hier voor de kleurplaat van Kleurplaat 01Klik hier voor de kleurplaat van Kleurplaat 02Klik hier voor de kleurplaat van Kleurplaat 03


Wil jij kinderen in arme landen helpen???

Kom dan bij Kids United. Je krijgt dan 5 x per jaar het clubblad vol met verhalen, je eigen welkomstpakket met clubpas en je kunt mee doen aan acties!
Voor de ouders: met de aankoop van Unicef producten zorgt u voor blije gezichten. Want hiermee helpt u kinderen wereldwijd aan een beter leven. Unicef, kinderen eerst!